Vill du köpa en bil billigt? Här är vad du kan spara genom att köpa bil hos AUTOproff!

Att köpa bilar billigt är viktigt för bilhandlare som vill maximera sin vinst. Med de stigande priserna på begagnade bilar är det ännu viktigare att köpa så billigt som möjligt. För även om efterfrågan på begagnade bilar fortfarande är stor, finns det en gräns för vad konsumenterna är villiga och förmögna att betala för sin nästa bil. Med AUTOproff kan företagen spara mycket pengar när de köper begagnade bilar! 

 

Alla vill köpa bilar så billigt som möjligt. För att: ju lägre pris, desto högre marginal. Men det finns flera faktorer som påverkar den slutliga köpeskillingen förutom själva inköpspriset. Vad består dessa kostnader av egentligen? 

  

 

Kostnader när man köper bil 

Först och främst tar många bilauktioner olika avgifter som tillkommer till priset när en bil säljs på auktion. Det kallas också slagavgift eller inköpsprovision. Det är ofta en procentsats av försäljningspriset, men det finns också bilauktioner som tar fasta köpavgifter. Det är avgifter som ofta stiger i takt med bilens pris – så ju högre priset är, desto högre avgifter ska du betala. Den uppenbara nackdelen är att du aldrig på förhand kan veta hur stora kostnaderna blir när du köper bil. En billig bil kan plötsligt bli mycket dyrare, vilket också gör vinstmarginalen väldigt osäker. Och som om det inte räcker kan du också bli tvungen att betala andra kostnader som bilauktionerna tar ut. Tänk på abonnemangsavgifter, medlemsavgifter och avgifter för alla möjliga extratjänster. 

 

Att köpa en bil billigt hos AUTOproff 

Om du vill köpa en bil billigt är det smart att jämföra de olika auktionshusens villkor. Eller gör dina bilaffärer direkt med AUTOproff! AUTOproff är den billigaste aktören inom bilauktioner i Sverige/Danmark/Norge. Vårt mål är att göra bilhandeln så rättvis och transparent som möjligt och framför allt: så billig som möjligt. Det finns inga villkor kopplade till oss. På så sätt vill vi maximera våra kunders marginal. Därför jobbar vi lite annorlunda och du kan spara mycket pengar: Hos AUTOproff tar vi inte ut några tilläggsavgifter eller andra auktionsavgifter. Och vi tar inga registreringsavgifter eller köparavgifter!  

  

 

Hos AUTOproff är det ett fast belopp per bil som gäller 

Är AUTOproff helt gratis då? Nej, men vi är den billigaste aktören för bilauktioner i Sverige/Danmark/Norge. Du betalar bara ett fast belopp på 100 euro per köpt bil. Varken mer eller mindre. Och det bästa av allt: Eftersom det är ett fast belopp per bil så vet du alltid exakt vilka kostnader som tillkommer när du köper en bil på AUTOproffs bilauktioner. Det är rättvist och transparent! 

  

Vill du börja bjuda på AUTOproff bilauktioner redan nu? Beställ ditt abonnemang idag! 

Föregående
Föregående

Varför välja att göra bilaffärer via online bilauktionssajt?