Hur våra kunder använder AUTOproff

Gör dig av med risken och använd dig av AUTOproff som Borås Bil. Vårt garantipris gör det möjligt att ta in vilken bil som helst i inbyte helt utan risk. Sälj dina bilar genom AUTOproff och öka din vinst idag!

Läs mer om garantipris här.

Trygg med AUTOproff

Vi tycker att man ska känna sig trygg genom affären, när du säljer genom AUTOproff kan du alltid känna dig säker. Alla betalningar går till ett escrow-konto och hålls där tills köparen godkänner bilen.  

”Jag tycker att det är ett system som säkerställer att vi har ett bra grepp på vilka bilar vi kan behålla och inte behålla, vi har en bra affär tillsammans där vi har säkra betalningar, vi behöver inte tänka på vem som är köpare och alla rutiner fungerar väldigt bra.” - Ulf Dahlqvist, Försäljningsansvarig Borås Bil AB

Öka vinsten med AUTOproff

Våra låga avgifter och stora nätverk med över 20 000 bilhandlare runt om i Europa gör att du tjänar mer pengar. Testa vår kalkylator här för att se hur mycket AUTOproff kan hjälpa dig att öka din försäljning. Borås Bil lyckades öka sin vinst när de började använda vår plattform.

”Vårat första år med AUTOproff har varit väldigt bra, vi har sålt cirka 400 bilar och vi har haft en betydande vinstökning på våra handlarbilar genom AUTOproff.” - Ulf Dahlqvist, Försäljningsansvarig Borås Bil AB

Föregående
Föregående

Säkra affärer med AUTOproff

Nästa
Nästa

Dina bilar är värda mer än vad du tror