Dina bilar är värda mer än vad du tror

Bredda din köpkraft med hjälp av AUTOproffs stora internationella nätverk där fler än 20 000 aktiva bilhandlare väntar på att få buda på dina bilar.  

Idag ser vi en stark efterfrågan på svenska bilar på den europeiska marknaden där eurons starka växelkurs gör det extra attraktivt för dig som säljare i Sverige. 

Garanterat minimipris

Välj om du vill ha ett garanterat lägstapris. AUTOproff täcker allt under garantipriset till 100% och du får behålla 70% av vinsten över det garanterade priset. Läs mer om garantipris här.

“Ur min synvinkel är AUTOproff’s garanterade minimipriser för mina inbytesbilar på mindre än 20 minuter problemfritt” säger Ulf Dahlqvist på Borås Bil. Lär dig om hur Borås Bil gör för att öka sin försäljning med hjälp av AUTOproff här.


AUTOproff hjälper dig. 

Genom AUTOproff är det enkelt och tryggt att sälja, vi erbjuder en transparent och prisvärd lösning. Vi tar hand om logistik, samt säkra betalningar mellan säljare och köpare. Att lista en bil tar enbart några minuter. Läs mer om hur du kan tjäna mer som säljare här.

Få tillgång till våra auktioner genom att ansöka om att bli som säljare eller ta kontakt med kundtjänst för mer information. 


Föregående
Föregående

Hur våra kunder använder AUTOproff

Nästa
Nästa

“Uppgifter” är tillbaka i mobilen!