Därför bör du köpa bilar online hos AUTOproff.se

Alla professionella bilköpare känner till problemet: Det är tidskrävande att köpa bilar. Det är jobbigt att ringa återförsäljare, skicka mejls och förhandla kontrakt. Om du lägger för mycket tid på inköpsdelen kan det också hindra dig från att göra det som är allra viktigast i alla bilföretag: att sälja bilar och ta hand om kunderna. AUTOproff har lösningen!  

 

Att köpa bilar på nätet ökar i Europa 

Allt fler bilföretag och bilhandlare tar steget och börjar köpa bilar online. Det finns flera auktionshus som är aktiva i hela Europa och som erbjuder begagnade företagsbilar, leasingbilar och inbytesbilar. Bilar som dessa läggs ut på auktion varje dag. Online bilauktioner erbjuder en rad viktiga fördelar: ett stort utbud av begagnade bilar - och möjligheten att titta på dem direkt vid ditt eget skrivbord. Varje köp görs online utan att man behöver förhandla eller kontakta säljaren för att få information om bilen.  

 

Det finns såklart några nackdelar också. Traditionella auktionshus fungerar som en mellanhand. De är länken mellan köpare och säljare och äter upp en del av köparens vinst genom att ta ut auktionsavgifter och andra extra kostnader. Så i slutändan blir vinstmarginalen när du säljer bilen mindre än du hade hoppats på och förväntat - vilket sätter press på dina försäljningssiffror. Med andra ord: För att uppnå samma vinst måste du sälja fler bilar när du köper begagnade bilar på auktion.  

 

AUTOproff är mer transparent och ärlig  

Lyckligtvis finns det ett bättre och smartare sätt att köpa begagnade bilar till ditt bilföretag. Ett sätt som är mer transparent och garanterar en ärlig bilaffär är: AUTOproff. Vi startade 2013 som ett online auktionshus men vi hanterar saker lite annorlunda. Till att börja med är AUTOproff ingen mellanhand. Vårt mål är i stället att förbättra den europeiska bilhandeln genom att göra det lättare för professionella bilhandlare att göra bilaffärer och att föra samman köpare och säljare. 

 

Hur funkar det? AUTOproff arrangerar internationella online bilauktioner varje dag. Bilarna levereras av leasing- och biluthyrningsföretag, finansbolag, holdingbolag och andra aktörer som säljer begagnade bilar. Endast verifierade bilföretag som är abonnenter har exklusiv tillgång till våra auktioner. Det är bara abonnenter som får bjuda på bilarna som är till salu. Bilarna är av utmärkt kvalitet. Alla bilar har fotograferats och det finns noggrann dokumentation. Varje bil levereras med en besiktningsrapport med detaljer om bilens skick och eventuella mindre bulor eller repor. 

 

Har du precis köpt en bil på en AUTOproff-auktion? I så fall skickar vi dig säljarens kontaktuppgifter efter avslutad auktion. Så du kan kontakta säljaren direkt för att komma överens om betalning och leverans. 

  

Säker betalning 

För en trygg och säker bilaffär erbjuder AUTOproff betalningslösningen PAYproff. Det är ett tredjepartsspärrkonto dit du gör din betalning. När bilen (eller bilarna!), som du har köpt via AUTOproff, har levererats och du har besiktigat bilen, överför vi din betalning till säljaren. Hanteringen med PAYproff gör det praktiskt taget omöjligt att begå bedrägeri och betalning sker först när köparen har sagt OK.  

 

AUTOproff kort och gott: 

  • Den smartaste och mest transparenta auktionssajten för köp av begagnade bilar. 

  • Månadsabonnemang, inga extra avgifter.  

  • Direkt kontakt mellan köpare och säljare. 

  • Säker betalning med PAYproff 

Föregående
Föregående

“Uppgifter” är tillbaka i mobilen!

Nästa
Nästa

Hur funkar det med budgivning på bilar? Ta reda på hur enkelt det är med AUTOproff