AP-Managed - Kvalitetssäkring när du köper begagnade bilar

Att köpa en AP-Managed bil har många fördelar - som att varje bil har genomgått en inspektion med fler än 80 punkter för att köparen ska känna sig trygg. Du kan enkelt särskilja en AP-Managed bil på vår plattform genom den blå AP-Managed logotypen. Vid köp av en AP-Managed bil är det AUTOproff som agerar säljare genom hela affären, skulle det uppstå en tvist eller andra problem är det vi som hjälper, och det gör vi alltid inom 48 timmar.

Fyra konkreta fördelar med en AP-Managed bil

UTÖKAD INSPEKTIONSRAPPORT

Med fler än 80 kontrollpunkter så du alltid vet vad du köper.

Utökad fordonsinspektionsrapport. AUTOproff ser till att varje AP-Managed bil inspekteras och dokumenteras på över 80 kontrollpunkter. Detta ger dig en detaljerad beskrivning av bilens skick och funktioner. Inspektionen inkluderar exempelvis testkörning och en utförlig kontroll.

HALVERAD SJÄLVRISK

Din vanliga självrisk halveras för både synliga och dolda fel.

Halverad självrisk*. De vanliga villkoren för reklamation och tvist gäller även vid köp av en AP-Managed bil. Vi minskar en betydande del av risken genom inspektionen av bilen och halverar samtidigt självrisk om tvist utfaller till din fördel.

*Självrisken är uppdelad i tre delar: 
1. 0 kr. på specifika punkter i rapporten (nycklar, kablar, dragkrok och andra lösa föremål).  
2. Halva självrisken för de punkter som ingår i rapporten.
3. Normala villkor för självrisken gällande punkter som inte omfattas av rapporten.

SNABB TVISTHANTERING

AUTOproff tar hand om eventuella tvister och vi svarar inom 48 timmar.

Snabb tvisthantering. Vid en eventuell tvist garanterar vi en effektiv process och bedömer din reklamation inom 48 timmar. Därefter kommunicerar du direkt med AUTOproff, som garanterar en professionell och objektiv bedömning av ärendet.

EFFEKTIV FAKTURERING

OCH DOKUMENTHANTERING

AUTOproff tar hand om fakturering och dokument som är viktiga för vidareförsäljning.

Effektiv faktureringsprocess och dokumenthantering. Vi hanterar både fakturering och dokument som rör fordonets försäljning. Det garanterar dig en trygg och effektiv process för hela affären med AP-Managed bilar


Skillnaden på AP-Direct och AP-Managed

Vart köper man AP-Managed bilar?

  • AP-Managed bilarna finns i auktionslistorna markerade med en AP-Managed symbol.

  • Sök efter AP-Managed bilar genom att använda sökfilter.

  • När du köper en bil med AP-Managed symbol, garanterar vi att bilen har blivit inspekterad.

Större säkerhet till marknadens lägsta pris

AP-Managed ger dig säkerhet genom en noggrann inspektion av den bil du köper, samt ett köp med lägre risk och snabbare hantering om avvikelser mot inspektionsrapporten. Trots allt detta håller vi ändå handelskostnaderna på den lägsta nivån på marknaden.

När du köper en AP-Managed bil tas en köparavgift ut i samband med affären, vilken även täcker kostnaderna för en säker hantering av affären. Det innebär att du inte betalar för 'Säker Betalning', utan endast AP-Managed köparavgift som börjar från 500 kr.

Den specifika AP-Managed köparavgiften beror på bilens slutpris, men du kan alltid se de totala obligatoriska kostnaderna för de aktuella bilarna på auktionen.

Nästa
Nästa

Enkla knep för att maximera försäljningspriset